Texel Industry distribuie pe piata interna produse metalurgice de diverse tipuri, folosite in multiple sectoare de activitate.

Firma noastra este renumita prin posibilitatea de a va furniza repere metalurgice care se gasesc cu greu pe piata interna. Datorita unor colaborari cu multi parteneri externi, producatori de produse metalurgice atipice sau cu calitati ale metalelor dificil de gasit pe piata interna va putem aproviziona cu tabla neagra, zincata, decapata, tabla striate de diferite dimensiuni asa incat pierderile dvs. la prelucrare sa fie minime. De asemenea mai putem sa va punem la dispozitie profile U de dimensiuni mici ( UNP 30, UNP 40,  care nu se fabrica in tara, o serie de profile HEA, HEB, IPE, UNP, UPE conform tabelelor pe care le gasiti in descrierea tehnica a fiecarui profil metalic din sectiunea ,,produse”.  De aceea, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru orice probleme aparute in activitatea dumneavoastra ,firma Texel Industry are mobilitatea necesara pentru a raspunde exigentelor dvs.

          Profilele, tabla, tevile patrate si rectangulare, de instalatii si zincate, otelul beton, otelurile rotunde, otelurile speciale si toate celelalte produse din otel sunt stocate in spatii inchise, ferite de intemperii si efectele ruginii.